Drob de vinete

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. vinete
  • 4 cepe mari
  • 5 lg. gris
  • 5 oua
  • 100 gr. cascaval
  • 2-3 rosii
  • 3 legaturi patrunjel
  • 100 ml. ulei
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie pe lungime apoi in cubulete si se oparesc in apa cu sare. Cepa tocata se caleste in ulei incins pana devine aurie. Peste vinetele oparite si scurse de apa se presara grisul, se amesteca totul cu cepa prajita, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper si ouale batute. Se toarna totul intr-un vas neuns si se introduc la cuptor. Se presara cascaval ras deasupra.

Se serveste cald

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise