autor:

Fara foto

» » Aperitive

Drob din ficat de pasare

Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia runceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2008

Ingrediente
1 pachet ficatei de pasare, 2 cutii ciuperci, 6 oua, 1 cescuta gris, 2 cepe, 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel, sare si piper dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Se fierb ficateii de pasare si se toaca. Se adauga ciupercile tocate, ceapa calita in putin ulei, mararul, patrunjelul, sarea, piperul, si la urma grisul si ouale. Compozitia se pune intr-o tava de cozonac si se baga la cuptor, la foc potrivit timp de 30-40 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Musaca de carne cu dovlecei si vinete

Dovleceii si vinetele necuratate de coaja se presara cu putina sare si condimente si se lasa acoperite

9 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Tartar de carne

Tartar de carne

Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici! Cu un cutit mai ''sanatos''incepem sa

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    OCTAVIAN (Chef de cuisine):

    Ieri am citit reteta, ieri am si mincat, ca muream de pofta. Am modificat putin, in loc de 2 cepe, am pus o ceapa si un praz mediu (taiat rondele), plus jumatate de ardei gras rosu, taiat cubulete. Cum sunt hapsin la condimente, am pus o lingurita cu virf de piper si cam tot atita de ardei iute uscat si tocat marunt, cu seminte cu tot... In cuptor a tot bolborosit pe margini, lasa apa multa ciupercile, asa ca am asteptat mai mult, nu a iesit asa de auriu. Servit cu mazare si paine de casa, nu am auzit nici un cuvint la masa, era graba mare. Azi noapte cred ca au navalit tatarii, ca azi dimineata mai era o bucata lata de exact 3 degete in frigider... Super!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Eu nu pun ciuperci la drobul de pui,dar pun piept de pui crud.Am sa incerc si cu ciuperci.Felicitari pentru reteta!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2009

    Mama mea, numeste acest drob fals.Este delicios si acesta.

Dificultate

Medie

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet ficatei de pasare
  • 2 cutii ciuperci
  • 6 oua
  • 1 cescuta gris
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar si 1 legatura patrunjel
  • sare si piper dupa gust.

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Eu nu pun ciuperci la drobul de pui,dar pun piept de pui crud.Am sa incerc si cu ciuperci.Felicitari pentru reteta!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta din ficat de pui si verdeata