se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat
ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare
se fierb se lasa sa se raceasca dupa care le tocam
se toaca si verdeata
si se amesteca cu maruntaiele de curcan
le condimentam cu sare ,pier si la sfarsit punem ouale si le incorporma bine
se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam
lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece risca-ti sa se farame sa nu fie felie intreaga.
pofta buna,!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii