autor:

joly-gina

» » Aperitive

drob din maruntaie de curcan

Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: joly-gina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
300g inimi de curcan, 400g ficat de curcan, 6 cepe verzi, 4 fire de usturoi verde, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, 5 oua, un prapure pentru invelitul drobului, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

se fierbe ficatul si inimile de curcan ,darle fierbem separat
ficatul cand il ferbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare
se fierb se lasa sa se raceasca dupa care le tocam
se toaca si verdeata
si se amesteca cu maruntaiele de curcan
le condimentam cu sare ,pier si la sfarsit punem ouale si le incorporma bine
se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam
lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece risca-ti sa se farame sa nu fie felie intreaga.
pofta buna,!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "drob din maruntaie de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici din ficat de pasare

Arici din ficat de pasare

Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

La pieptul de pui se scoate pielea si osul si se taie felii subtiri. Se presara piper si vegeta si

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte bine ti-a iesit, eu am preparat din miel pt restul familiei.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Imi place si ideea, eu nu mananc miel, dar un astfel de preparat as gati si as gusta. Imi place si cum arata, felicitari!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Foarte interesanta reteta! Sigur este si foarte bun!

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de joly-gina
Cozonac foarte pufos si aratos

Cozonac foarte pufos si aratos

laptele+zaharul+sarea+drojdia se dizolva ,laptele trebuie sa fie putin caldut ,dupa care se adauga

66 voturi    22 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Legume cu sos de soia

Legume cu sos de soia

Legumele se curata de coaja se taie in fasi lungi, se spala si se calesc cu o ligura de ulei de masline.

10 voturi    4 comentarii
30 min
Salate cu carne
Zambetul negresei

Zambetul negresei

Punem Rama la topit pe baie de abur, se adauga un ou intreg, se amesteca continu, trebuie vazut ca

18 voturi    11 comentarii
30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bine ti-a iesit, eu am preparat din miel pt restul familiei.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu pui si ciuperci