Aluatul in care invelim drobul se prepara cu cca 3 ore inainte.Branza cu sarea si cu margarina se freaca si apoi se amesteca cu faina. Se face un aluat care se pune la rece in frigider 3 ore (poate sa stea in caz de urgenta si mai putin timp).
Umplutura se prepara in felul urmator:
Ouale fierte impreuna cu feliile muiate de paine,mararul,patrunjelul,leusteanul si cartofii se dau prin masina de tocat carne.Usturoiul si ceapa verde se toaca marunt cu tot cu cozi.Granulele de soia se fierb in apa condimentata cca 2-3 minute,daca au prea mult lichid se scurg intr-o sita. Toate ingredientele impreuna cu pateul de soia, cele 4 oua crude,1 lingura de faina si uleiul se amesteca bine.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust ceva mai accentuat deoarece preparatul se coace in cuptor.
Se ung 2 tavi de chec cu unt sau margarina se tapeteaza cu foaia de aluat avand grija sa lasam aluat si pentru partea de deasupra. Se imparte in doua umplutura se pune foaie deasupra,se unge cu ou batut si se da la cuptor(incalzit bine in prealabil)la foc mic spre mijlociu cca 40 minute pana se rumeneste.
Se taie rece in felii, in tava in care s-a copt.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii