autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Drob vegetarian cu soia

Autor: margareta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: margareta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat:, , -250gr. branza dulce de vaci, -250 gr.margarina (pt. foetaje), -250 gr. faina, -1 lingurita sare, , Umplutura:, , -2 cutii mici de pateuri de soia, -1 punga de granule soia (fierte in apa cu condimente dupa gust, vegeta, foi de dafin, usturoi,, -4 oua fierte, -3 felii de paine muiate in apa (sau 4 linguri de pesmet), -3 cartofi mijlocii(rasi cruzi pe razatoarea mica sau dati prin masina de tocat), -2 legaturi ceapa verde, -2 legaturi usturoi verde, -1 legatura marar, -1 legatura leustean, -1 legatura patrunjel verde, -2 linguri ulei, -1 lingura faina, -4 oua crude, -1 punga condimente pt.drob de miel, -vegeta, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Aluatul in care invelim drobul se prepara cu cca 3 ore inainte.Branza cu sarea si cu margarina se freaca si apoi se amesteca cu faina. Se face un aluat care se pune la rece in frigider 3 ore (poate sa stea in caz de urgenta si mai putin timp).

Umplutura se prepara in felul urmator:
Ouale fierte impreuna cu feliile muiate de paine,mararul,patrunjelul,leusteanul si cartofii se dau prin masina de tocat carne.Usturoiul si ceapa verde se toaca marunt cu tot cu cozi.Granulele de soia se fierb in apa condimentata cca 2-3 minute,daca au prea mult lichid se scurg intr-o sita. Toate ingredientele impreuna cu pateul de soia, cele 4 oua crude,1 lingura de faina si uleiul se amesteca bine.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust ceva mai accentuat deoarece preparatul se coace in cuptor.
Se ung 2 tavi de chec cu unt sau margarina se tapeteaza cu foaia de aluat avand grija sa lasam aluat si pentru partea de deasupra. Se imparte in doua umplutura se pune foaie deasupra,se unge cu ou batut si se da la cuptor(incalzit bine in prealabil)la foc mic spre mijlociu cca 40 minute pana se rumeneste.
Se taie rece in felii, in tava in care s-a copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian cu soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mâncare de ardei/Biber Yemeği

Mâncare de ardei/Biber Yemeği

Se spală bine ardeii, se crestează în vârf şi se sărează un pic. Se pune la încins uleiul,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene
Sarmalute cu verdeturi

Sarmalute cu verdeturi

1. Punem o oala cu apa la infierbantat. 2. Spalam loboda, eliminam cotoarele si o punem la oparit

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • -250gr. branza dulce de vaci
  • -250 gr.margarina (pt. foetaje)
  • -250 gr. faina
  • -1 lingurita sare
  • Umplutura:
  • -2 cutii mici de pateuri de soia
  • -1 punga de granule soia (fierte in apa cu condimente dupa gust
  • vegeta
  • foi de dafin
  • usturoi,
  • -4 oua fierte
  • -3 felii de paine muiate in apa (sau 4 linguri de pesmet)
  • -3 cartofi mijlocii(rasi cruzi pe razatoarea mica sau dati prin masina de tocat)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -2 legaturi usturoi verde
  • -1 legatura marar
  • -1 legatura leustean
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura faina
  • -4 oua crude
  • -1 punga condimente pt.drob de miel
  • -vegeta
  • sare,piper

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Bomboane cu quinoa