autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Drob vegetarian cu soia

Autor: margareta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: margareta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat:, , -250gr. branza dulce de vaci, -250 gr.margarina (pt. foetaje), -250 gr. faina, -1 lingurita sare, , Umplutura:, , -2 cutii mici de pateuri de soia, -1 punga de granule soia (fierte in apa cu condimente dupa gust, vegeta, foi de dafin, usturoi,, -4 oua fierte, -3 felii de paine muiate in apa (sau 4 linguri de pesmet), -3 cartofi mijlocii(rasi cruzi pe razatoarea mica sau dati prin masina de tocat), -2 legaturi ceapa verde, -2 legaturi usturoi verde, -1 legatura marar, -1 legatura leustean, -1 legatura patrunjel verde, -2 linguri ulei, -1 lingura faina, -4 oua crude, -1 punga condimente pt.drob de miel, -vegeta, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Aluatul in care invelim drobul se prepara cu cca 3 ore inainte.Branza cu sarea si cu margarina se freaca si apoi se amesteca cu faina. Se face un aluat care se pune la rece in frigider 3 ore (poate sa stea in caz de urgenta si mai putin timp).

Umplutura se prepara in felul urmator:
Ouale fierte impreuna cu feliile muiate de paine,mararul,patrunjelul,leusteanul si cartofii se dau prin masina de tocat carne.Usturoiul si ceapa verde se toaca marunt cu tot cu cozi.Granulele de soia se fierb in apa condimentata cca 2-3 minute,daca au prea mult lichid se scurg intr-o sita. Toate ingredientele impreuna cu pateul de soia, cele 4 oua crude,1 lingura de faina si uleiul se amesteca bine.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust ceva mai accentuat deoarece preparatul se coace in cuptor.
Se ung 2 tavi de chec cu unt sau margarina se tapeteaza cu foaia de aluat avand grija sa lasam aluat si pentru partea de deasupra. Se imparte in doua umplutura se pune foaie deasupra,se unge cu ou batut si se da la cuptor(incalzit bine in prealabil)la foc mic spre mijlociu cca 40 minute pana se rumeneste.
Se taie rece in felii, in tava in care s-a copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian cu soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
mancare de castraveti murati de post

mancare de castraveti murati de post

ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul dat prin razatoarea mica si usturoiul taiat marunt se caleste

6 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS

Spalam bine ciupercile si le luam coditele jos, chiar de la baza lor. Ungem un vas de cuptor cu putin

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • -250gr. branza dulce de vaci
  • -250 gr.margarina (pt. foetaje)
  • -250 gr. faina
  • -1 lingurita sare
  • Umplutura:
  • -2 cutii mici de pateuri de soia
  • -1 punga de granule soia (fierte in apa cu condimente dupa gust
  • vegeta
  • foi de dafin
  • usturoi,
  • -4 oua fierte
  • -3 felii de paine muiate in apa (sau 4 linguri de pesmet)
  • -3 cartofi mijlocii(rasi cruzi pe razatoarea mica sau dati prin masina de tocat)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -2 legaturi usturoi verde
  • -1 legatura marar
  • -1 legatura leustean
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura faina
  • -4 oua crude
  • -1 punga condimente pt.drob de miel
  • -vegeta
  • sare,piper

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Prazul și ceapa se curăță, apoi se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei și apă. Apoi se adaugă ardeiul kapia

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii de post de la bloggeri
Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Oua umplute cu avocado