autor:

Fara foto

» » Retete vegetariene

Drob vegetarian cu soia

Autor: margareta (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: margareta (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat:, , -250gr. branza dulce de vaci, -250 gr.margarina (pt. foetaje), -250 gr. faina, -1 lingurita sare, , Umplutura:, , -2 cutii mici de pateuri de soia, -1 punga de granule soia (fierte in apa cu condimente dupa gust, vegeta, foi de dafin, usturoi,, -4 oua fierte, -3 felii de paine muiate in apa (sau 4 linguri de pesmet), -3 cartofi mijlocii(rasi cruzi pe razatoarea mica sau dati prin masina de tocat), -2 legaturi ceapa verde, -2 legaturi usturoi verde, -1 legatura marar, -1 legatura leustean, -1 legatura patrunjel verde, -2 linguri ulei, -1 lingura faina, -4 oua crude, -1 punga condimente pt.drob de miel, -vegeta, sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Aluatul in care invelim drobul se prepara cu cca 3 ore inainte.Branza cu sarea si cu margarina se freaca si apoi se amesteca cu faina. Se face un aluat care se pune la rece in frigider 3 ore (poate sa stea in caz de urgenta si mai putin timp).

Umplutura se prepara in felul urmator:
Ouale fierte impreuna cu feliile muiate de paine,mararul,patrunjelul,leusteanul si cartofii se dau prin masina de tocat carne.Usturoiul si ceapa verde se toaca marunt cu tot cu cozi.Granulele de soia se fierb in apa condimentata cca 2-3 minute,daca au prea mult lichid se scurg intr-o sita. Toate ingredientele impreuna cu pateul de soia, cele 4 oua crude,1 lingura de faina si uleiul se amesteca bine.Se sareaza si se condimenteaza dupa gust ceva mai accentuat deoarece preparatul se coace in cuptor.
Se ung 2 tavi de chec cu unt sau margarina se tapeteaza cu foaia de aluat avand grija sa lasam aluat si pentru partea de deasupra. Se imparte in doua umplutura se pune foaie deasupra,se unge cu ou batut si se da la cuptor(incalzit bine in prealabil)la foc mic spre mijlociu cca 40 minute pana se rumeneste.
Se taie rece in felii, in tava in care s-a copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob vegetarian cu soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Cartofi la cuptor cu ceapa si crema de usturoi

Cartofi la cuptor cu ceapa si crema de usturoi

Se zdrobeste usturoiul intru-n bol se freaca bine cu sare si se adauga ulei ca la orice maioneza.Cand

3 voturi    7 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Aperitiv de morcovi(Cenouras de Algarve)

Aperitiv de morcovi(Cenouras de Algarve)

Morcovii se curata si se taie rondele mai groase, se fierb in apa cu putina sare groasa.Nu se fierb

4 voturi    12 comentarii
15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 24 aprilie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Aluat:
  • -250gr. branza dulce de vaci
  • -250 gr.margarina (pt. foetaje)
  • -250 gr. faina
  • -1 lingurita sare
  • Umplutura:
  • -2 cutii mici de pateuri de soia
  • -1 punga de granule soia (fierte in apa cu condimente dupa gust
  • vegeta
  • foi de dafin
  • usturoi,
  • -4 oua fierte
  • -3 felii de paine muiate in apa (sau 4 linguri de pesmet)
  • -3 cartofi mijlocii(rasi cruzi pe razatoarea mica sau dati prin masina de tocat)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -2 legaturi usturoi verde
  • -1 legatura marar
  • -1 legatura leustean
  • -1 legatura patrunjel verde
  • -2 linguri ulei
  • -1 lingura faina
  • -4 oua crude
  • -1 punga condimente pt.drob de miel
  • -vegeta
  • sare,piper

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Dovlecel cu branza la cuptor