Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul.
Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine o compozitie cremoasa. Se ia de pe foc si se adauga mirodeniile si putin cocos macinat si orezul umflat pana se cuprinde tot si compozitia este omogena.
Pe o tava, se pune hartia de copt si se unge foarte putin cu ulei si se intinde compozitia cu curmale, dandu-i o forma egala din toate partile- ca o nuga.
Se lasa sa se raceasca si se taie romburi sau cum doriti si se presara cocos deasupra.
Este un dulce gustos si sanatos.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii