Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul.
Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine o compozitie cremoasa. Se ia de pe foc si se adauga mirodeniile si putin cocos macinat si orezul umflat pana se cuprinde tot si compozitia este omogena.
Pe o tava, se pune hartia de copt si se unge foarte putin cu ulei si se intinde compozitia cu curmale, dandu-i o forma egala din toate partile- ca o nuga.
Se lasa sa se raceasca si se taie romburi sau cum doriti si se presara cocos deasupra.
Este un dulce gustos si sanatos.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii