Susanul il prajesc10 minute in cuptor.
Susanul il prajesc10 minute in cuptor.
Mierea, zaharul si margarina le topesc la foc mic, pana zaharul se dizolva complet, se adauga susanul si celelalte ingrediente si se amesteca repede ca sa nu se intareasca si se intinde intr-un strat subtire pe o foaie de copt unsa cu putin ulei.
Se lasa sa se raceasca dupa care se imparte dupa voie.
Este gustos si sanatos.Se poate pastra intr-o cutie inchis cu foaie de copt intre ele, ca sa nu se lipeasca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii