Se taie cornurile feliute si se aseaza pe fundul unui vas care sa aiba si fundul intins si pereti inalti.
Se pune la fiert 1l apa cu cele 8 linguri de cacao si zahar dupa gust.Se amesteca pana se ingroasa putin apoi se toarna continutul peste cornurile taiate.
Pt crema: se pune margarina si zaharul intr-un vas pe foc,si se asteapta sa se topeasca,se adauga laptele,cele 3 linguri de faina in ploaie amestecandu-se tot timpul cu telul pentru a nu se prinde de fund.Se adauga galbenusutile si esenta de vanilie dupa gust.Se amesteca in continuu pana crema devine omogena precum budinca.Se lasa sa se raceasca dupa care se toarna peste cornuletele imbibate cu siropul de cacao.
Deasupra se pun albusurile batute cu o cana de zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii