Se taie cornurile feliute si se aseaza pe fundul unui vas care sa aiba si fundul intins si pereti inalti.
Se pune la fiert 1l apa cu cele 8 linguri de cacao si zahar dupa gust.Se amesteca pana se ingroasa putin apoi se toarna continutul peste cornurile taiate.
Pt crema: se pune margarina si zaharul intr-un vas pe foc,si se asteapta sa se topeasca,se adauga laptele,cele 3 linguri de faina in ploaie amestecandu-se tot timpul cu telul pentru a nu se prinde de fund.Se adauga galbenusutile si esenta de vanilie dupa gust.Se amesteca in continuu pana crema devine omogena precum budinca.Se lasa sa se raceasca dupa care se toarna peste cornuletele imbibate cu siropul de cacao.
Deasupra se pun albusurile batute cu o cana de zahar.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii