autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Dulceaţa de castane

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
pentru 4 borcane: 1,5 kg castane curatate de coaja si pielite,1kg zahar pudra,2 pachetele zahar vanilat, 1/2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Pune castanele in cratita, cu zahar si vanilie, toarna 500 ml apa si lasa-le sa fiarba o ora, pe foc mic. Pune dulceata in borcane si leaga-le ermetic. Poti parfuma dulceata cu scortisoara (la fiert) sau, la sfarsit, cu 2 linguri de rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceaţa de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de castane

Dulceata de castane

Se curata castanele de coaja și se fierb, insa fara sa se sfarame castanele. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Conserve si muraturi
PARFAITS DE FRAGUTE SI CIOCOLATA

PARFAITS DE FRAGUTE SI CIOCOLATA

Intr-un pahar se pun cam 4 linguri de biscuiti rupti in bucati, deasupra budinca si fragute. Se

18 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 borcane: 1,5 kg castane curatate de coaja si pielite,1kg zahar pudra,2 pachetele zahar vanilat
  • 1/2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Crema de zahar ars, cu blat