Reteta postata pe: 19 iunie 2008
Ingrediente
1 kg capsuni,1 kg zahar,1 lamaie.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se pun capsunele in strecuratoare si se spala sub dus de apa la robinet.Apoi se scot coditele.Se aseaza intr-o cratita alternandcapsuni si zahar.Se pune la fiert la foc iute,apoi se da foc domol si se lasa sa fiarba incet pana ce siropul este legat ca pentru dulceata.Se toarna zeama de la 1 lamaie,se pune la foc iute sa mai dea 2-3 clocote;se lasa sa se raceasca.Se pune in borcane,se acopera cu celofan,se leaga si se pune la camara.
Daca ti-a placut reteta noastra "dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se amestecă bine oul cu brănza de vaci, zahărul şi pliculetul de zahăr vanilat, după care se
4 voturi
0 comentarii
59 min
Astazi va voi impartasi reteta mamei de dulceata de capsuni. Nu am folosit conservanti, pentru ca
5 voturi
1 comentariu
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
tradaro (Chef de cuisine) , 15 mai 2009
Este o reteta pe care o prepar si eu cu exceptia ca eu pun si niste apa.