autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Dulceata de castane

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
pentru 4 borcane: 1,5 kg castane curatate de coaja si pielite,1kg zahar pudra,2 pachetele zahar vanilat, 1/2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Pune castanele in cratita, cu zahar si vanilie, toarna 500 ml apa si lasa-le sa fiarba o ora, pe foc mic. Pune dulceata in borcane si leaga-le ermetic. Poti parfuma dulceata cu scortisoara (la fiert) sau, la sfarsit, cu 2 linguri de rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de castane

Dulceata de castane

Se curata castanele de coaja și se fierb, insa fara sa se sfarame castanele. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Conserve si muraturi
Clatite cu bere

Clatite cu bere

Se bat cu telul cele 5 oua apoi se adauga laptele treptat, berea, faina amestecata cu praful de copt

24 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 borcane: 1,5 kg castane curatate de coaja si pielite,1kg zahar pudra,2 pachetele zahar vanilat
  • 1/2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tiramisu rețeta originală Tiramisu rețeta originală

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală: Se prepara 500 ml cafea fara zahar si se lasa deoparte sa se raceasca. Se separa ouale

7 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tiramisu Tiramisu

Se face un sabayon din galbenus si zaharul pudra, dupa ce s-au batut se adauga mascarponele, apoi se adauga gelatina, care a fost temperata

1 vot    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Negresa-varianta mea