autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Dulceata de castane

Autor: Doina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
pentru 4 borcane: 1,5 kg castane curatate de coaja si pielite,1kg zahar pudra,2 pachetele zahar vanilat, 1/2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Pune castanele in cratita, cu zahar si vanilie, toarna 500 ml apa si lasa-le sa fiarba o ora, pe foc mic. Pune dulceata in borcane si leaga-le ermetic. Poti parfuma dulceata cu scortisoara (la fiert) sau, la sfarsit, cu 2 linguri de rom.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de castane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de castane

Dulceata de castane

Se curata castanele de coaja și se fierb, insa fara sa se sfarame castanele. Într-o cratiță,

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Conserve si muraturi
Placinta mere(rapida)

Placinta mere(rapida)

Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe

11 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • pentru 4 borcane: 1,5 kg castane curatate de coaja si pielite,1kg zahar pudra,2 pachetele zahar vanilat
  • 1/2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Tarte cu crema de vanilie