Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar.
Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un fir de menta sau o lingurita de frunze uscate si se pun la fiert.
Se fierb pana scade surplusul de lichid. Se verifica daca sunt gata punand o lingurita de dulceata intr-o farfurioara la frigider.
Se pune dulceata in borcane, se pun capacele si se pun borcanele sub paturi pana la racirea completa dupa care se dau in camara pentru iarna!
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii