Se pune la foc apa cu zaharul. Spalam bobitele de soc si le punem la scurs intr-o strecuratoare. Cand s-a topit zaharul, punem bobitele de soc, coaja de la o lamaie, zaharul vanilat si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se fierbe la foc mic o jumatate de ora. Este recomandat sa se faca dulceata intr-un vas mai inalt pentru ca face spuma.
Se pune fierbinte in borcane. Se inchid borcanele si se intorc cu capacul in jos. Se lasa la racit acoperite cu un prosop pana a doua zi.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii