Se incalzeste cuptorul la 190-200 de grade.
Se pun toate ingredientele in oala mixerului si se prelucreaza pina ce devine un aluat omogen moale.
Pe tava de copt se pune o foaie de pergament si se pun gramajoare de aluat care se pun cu doua lingurite la distanta una de cealalta. Se coc la temperatura ridicata 10 minute pina sint rumenite. Se pot pastra in cutie inchisa ermetic. Sint gustoase si minunate pentru copii.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii