autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Duvsaniot-fursecuri cu miere.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
6pahare de faina, 1lingurita de bicarbonat, 11/3 pahar zahar, 2/3 pahar de ulei, 4 oua, 1pahar cu miere lichida, 1lingurita scortisoara.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la o temperatura ridicata de 200 de grade.Se pun toate componentele intr-un vas si se amesteca bine cu o lingura de lemn pina ce devine un aluat moale omogen.Pe o tava cu hirtie de copt si putin unsa se pune din compozitie gramajoare cu 2 lingurite,pe una se ia din compozitie cu cealalta se da jos pe tava.Se pun la distanta de 3cm intre ele caci se intind in timpul coptului.Se coc 10 minute la temperatura ridicata,si sint gata cind sint maronii.Se pastreaza in cutie ermetica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Duvsaniot-fursecuri cu miere." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Duvsaniot - fursecuri cu miere

Duvsaniot - fursecuri cu miere

Se incalzeste cuptorul la 190-200 de grade. Se pun toate ingredientele in oala mixerului si se prelucreaza

8 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Un deliciu

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6pahare de faina
  • 1lingurita de bicarbonat
  • 11/3 pahar zahar
  • 2/3 pahar de ulei
  • 4 oua
  • 1pahar cu miere lichida
  • 1lingurita scortisoara.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Un deliciu

Retete

din Dulciuri diverse

Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca) Gomboti cu prune si nuca (galuste cu prune si nuca)

Mai intai ne vom ocupa de prune, apoi de aluat. Amestecam zaharul brun cu o lingura de scortisoara.Prunele dupa ce au fost spalate si

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Dulceata de cirese amare cu menta Dulceata de cirese amare cu menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la trei masuri de cirese, doua masuri de zahar, se adauga o lamaie taiata cubulete si un

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura desteapta