Se incalzeste cuptorul la o temperatura ridicata de 200 de grade.Se pun toate componentele intr-un vas si se amesteca bine cu o lingura de lemn pina ce devine un aluat moale omogen.Pe o tava cu hirtie de copt si putin unsa se pune din compozitie gramajoare cu 2 lingurite,pe una se ia din compozitie cu cealalta se da jos pe tava.Se pun la distanta de 3cm intre ele caci se intind in timpul coptului.Se coc 10 minute la temperatura ridicata,si sint gata cind sint maronii.Se pastreaza in cutie ermetica.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii