autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Ecler 1

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
100 ml ulei,200 ml apa,20 g faina,6 oua( pentru cojii).Crema-1 l lapte, g faina,300 g zahar,3 oua,esente.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lapte si zaharul.1/2 l se amesteca cu faina apoi se adauga ouale si laptele.Dupa ce s-a racit se adauga esente si se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ecler 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ecler Doina

Ecler Doina

Puneti la fiert laptele (apa) cu uleiul de palmier. Cantariti bine toate ingredientele, pentru ca

38 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Prajituri
ecler cu frisca

ecler cu frisca

Aluatul oparit Se pune apa cu sarea si uleiul la fiert, in momentul cand a inceput sa fiarba, se

27 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Ambigua reteta.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 ml ulei,200 ml apa,20 g faina,6 oua( pentru cojii).Crema-1 l lapte, g faina,300 g zahar,3 oua,esente.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ambigua reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
PRAJITURA CU MAC