autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Ecler 1

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
100 ml ulei,200 ml apa,20 g faina,6 oua( pentru cojii).Crema-1 l lapte, g faina,300 g zahar,3 oua,esente.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lapte si zaharul.1/2 l se amesteca cu faina apoi se adauga ouale si laptele.Dupa ce s-a racit se adauga esente si se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ecler 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ecler Doina

Ecler Doina

Puneti la fiert laptele (apa) cu uleiul de palmier. Cantariti bine toate ingredientele, pentru ca

38 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ecler cu crema de vanilie si frisca

Ecler cu crema de vanilie si frisca

Se pune apa la fiert intr-un vas cu sarea, zaharul si untul. Cand a dat in clocot se stinge focul,

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Ambigua reteta.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 ml ulei,200 ml apa,20 g faina,6 oua( pentru cojii).Crema-1 l lapte, g faina,300 g zahar,3 oua,esente.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ambigua reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaje simple cu cremã de cãpsuni (Folhadinhos de Morangos)