autor:

Daniela Emilia

» » Dulciuri diverse

Ecler 1

Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Emilia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2011

Ingrediente
100 ml ulei,200 ml apa,20 g faina,6 oua( pentru cojii).Crema-1 l lapte, g faina,300 g zahar,3 oua,esente.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe lapte si zaharul.1/2 l se amesteca cu faina apoi se adauga ouale si laptele.Dupa ce s-a racit se adauga esente si se pudreaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ecler 1" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ecler cu crema de vanilie si frisca

Ecler cu crema de vanilie si frisca

Se pune apa la fiert intr-un vas cu sarea, zaharul si untul. Cand a dat in clocot se stinge focul,

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Inimioare dulci – ecler

Inimioare dulci – ecler

Puneti la fiert laptele (apa) cu uleiul de palmier. Cantariti bine toate ingredientele, pentru ca

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 18 februarie 2011

    Ambigua reteta.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 100 ml ulei,200 ml apa,20 g faina,6 oua( pentru cojii).Crema-1 l lapte, g faina,300 g zahar,3 oua,esente.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ambigua reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Muffins cu migdale