Apa se pune la fiert (intr-o oala de 1 l), cu untul si sarea. In momentul in care clocoteste, se adauga faina deoadata si se amesteca pana se dezlipeste coca de pe vas. Se ia de pe foc si se amesteca pana se raceste. Se adauga apoi ouale pe rand amestecand continuu.
Intr-o tava se pun gramajoare la distanta de 2 cm. Se introduce la cuptor la foc mare, cu cuptorul incins in prealabil.
In primele 10 minute nu se deschide cuptorul deoarece gogosile nu vor mai creste. Sunt coapte cand au o crusta aurie, sunt usoare si suna a gol cand le lovim de masa.
CREMA:
Se poate face crema de vanilie, ciocolata sau frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii