Apa se pune la fiert (intr-o oala de 1 l), cu untul si sarea. In momentul in care clocoteste, se adauga faina deoadata si se amesteca pana se dezlipeste coca de pe vas. Se ia de pe foc si se amesteca pana se raceste. Se adauga apoi ouale pe rand amestecand continuu.
Intr-o tava se pun gramajoare la distanta de 2 cm. Se introduce la cuptor la foc mare, cu cuptorul incins in prealabil.
In primele 10 minute nu se deschide cuptorul deoarece gogosile nu vor mai creste. Sunt coapte cand au o crusta aurie, sunt usoare si suna a gol cand le lovim de masa.
CREMA:
Se poate face crema de vanilie, ciocolata sau frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii