autor:

katy

» » Dulciuri diverse

ECLER

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
250ml lapte, 100ml ulei, 125g faina, 4 oua, 2 linguri de zahar, un praf de sare, , crema:crem`òle de vanilie, , glazura: 3 linguri de apa, 3 linguri de zahar(pudra), 3 linguri de cacao, 50g unt

Dificultate: Redusa Timp: 2h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe pereti vasului.Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi,unul cate unul. Se fac formele si se dau la cuptor la foc mare 25-30 min.In primele 20 min nu se deschide cuptorul.
Se umple cu crema si se glazureaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "ECLER" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ecler - reteta originala

Ecler - reteta originala

Aluatul: Se pune intr-o cratita laptele, untul, sarea, zaharul vanilat si se lasa sa fiarba. Cand

429 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Ecler Sidy

Ecler Sidy

Intr-o olita se pune la fiert apa, grasimea si sarea.Cind da primul clocot, se trage de pe foc si

14 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2012

    Undesert minunat

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Tare bune.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    cred ca este delicios

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Un deliciu...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Eu as inlocui crema Olè cu o crema de casa!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Sunt deosebite, par foarte bune!

    • Fara foto

      alinutza , 26 iunie 2009

      Arata foarte bine si mie cum imi plac foarte mult dar nici o data nu imi iei mai am de asteptat pana am sa mananc. Cand voi ajunge acasa. Astea sunt ecleruri al la espaniol. Un beso:))).

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Si mie imi plac foarte mult eclerele.Arata f bine. Felicitari!

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Delicios....mm

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Foarte bine arata eclerele tale...

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Cred ca este o prajitura delicioasa. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

13 voturi

Ingrediente

  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 125g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • crema:crem`òle de vanilie
  • glazura: 3 linguri de apa
  • 3 linguri de zahar(pudra)
  • 3 linguri de cacao
  • 50g unt

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Undesert minunat

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Pasta de corcoduse