autor:

katy

» » Dulciuri diverse

ECLER

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2009

Ingrediente
250ml lapte, 100ml ulei, 125g faina, 4 oua, 2 linguri de zahar, un praf de sare, , crema:crem`òle de vanilie, , glazura: 3 linguri de apa, 3 linguri de zahar(pudra), 3 linguri de cacao, 50g unt

Dificultate: Redusa Timp: 2h

13 voturi

Mod de preparare

Se fierbe laptele cu uleiul,sarea si zaharul.Se adauga faina si se amesteca pana se desprinde de pe pereti vasului.Se lasa la racorit si apoi se amesteca cu ouale intregi,unul cate unul. Se fac formele si se dau la cuptor la foc mare 25-30 min.In primele 20 min nu se deschide cuptorul.
Se umple cu crema si se glazureaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "ECLER" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ecler

Ecler

Apa, impreuna cu uleiul si sarea se pune la fiert. La primul clocot, se ia de pe foc oala si se pune

13 voturi    11 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort Ecler

Tort Ecler

Apa se fierbe împreuna cu uleiul. După ce a clocotit adaugăm făina amestecând foarte repede.

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2012

    Undesert minunat

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010

    Tare bune.

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    cred ca este delicios

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2009

      O bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2009

      Un deliciu...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Eu as inlocui crema Olè cu o crema de casa!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Sunt deosebite, par foarte bune!

    • Fara foto

      alinutza , 26 iunie 2009

      Arata foarte bine si mie cum imi plac foarte mult dar nici o data nu imi iei mai am de asteptat pana am sa mananc. Cand voi ajunge acasa. Astea sunt ecleruri al la espaniol. Un beso:))).

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Si mie imi plac foarte mult eclerele.Arata f bine. Felicitari!

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Delicios....mm

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Foarte bine arata eclerele tale...

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Cred ca este o prajitura delicioasa. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

13 voturi

Ingrediente

  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 125g faina
  • 4 oua
  • 2 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • crema:crem`òle de vanilie
  • glazura: 3 linguri de apa
  • 3 linguri de zahar(pudra)
  • 3 linguri de cacao
  • 50g unt

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
PIFTIE

PIFTIE

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.

9 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Undesert minunat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajiturele de lux cu crema de cacao