Aluatul oparit
Se pune apa cu sarea si uleiul la fiert, in momentul cand a inceput sa fiarba, se pune toata faina si se amesteca energic sa se incorporeze faina, se bate cu mixerul cu spirala pt coca si se adauga ouale treptat.
Se toarna cu posul cu sprit fasii de 10-13 cm lungime (pe hartie de copt) si 3-4 cm grosime, se coc la 180 grade la cuptorul electric pt 35-40 min.
Nu se deschide usa cuptorului inainte de coacere, pt ca se lasa si nu mai creste.
Se lasa la racit, se taie capacelele, se pune crema de vanilie, frisca, capacelele, se pudreaza cu zahar vanilat.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii