Pt aluat am pus apa, uleiul, praful de sare si zaharul intr- cratita, am lasat sa dea un clocot, apoi am dat cratita deoparte si am pus toata faina (cernuta inainte) amestecand repede pana s-a dezlipit de cratita.
Am adaugat ouale pe rand si am amestecat bine dupa fiecare ou.
Apoi am pus aluatul pe hartie de copt
Eu le-am copt cam 40 minute pana s-au rumenit, fara sa deschid usa la cuptor.
Am preparat budinca, calduta am amestecat-o cu untul moale, apoi am lasat-o la racit. Am batut frisca.
Am umplut cojile de ecler cu budinca si frisca si le-am ornat cu ciocolata topita.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii