autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Eclere cu ciuperci

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru eclere:, , 150 ml apa, putina sare, 1 lingura unt, 150 gr faina, 4 oua, , Pentru umplutura:, , o ceapa mare, 1 cutie de ciuperci, sare, piper, marar, 1-2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert apa, sarea si untul. Cand clocoteste se pune faina toata odata, amestecandu-se energic. Dupa ce s-a racit putin, se amesteca pe rand cate un ou. Intr-o tava se pune hartie de copt se unge cu putin ulei si din compozitie se pun cu lingurita gramajoare de aluat. Dupa ce se coc, se umplu cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa tocata marunt, se pun ciupercile, se condimenteaza cu sare, piper si marar si se amesteca si cu unul sau doua oua. Se mai introduc 10 minute la cuptor pentru a se intari oul. Se pot sevi si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici. Se caleste conopida pana ia o culoare

16 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Cea de-a  VII-a intilnirea a

Cea de-a VII-a intilnirea a "Gustoaselor" la Bran-Predelut 15-17 iulie 2015 - Prima parte

Aceasta a VII-a intilnire a "Gustoaselor" a avut de fapt doua parti si s-a desfasurat, de data aceasta

3 voturi    0 comentarii
1 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Varzari