Eclere cu ciuperci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru eclere:
  • 150 ml apa
  • putina sare
  • 1 lingura unt
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • Pentru umplutura:
  • o ceapa mare
  • 1 cutie de ciuperci
  • sare, piper, marar
  • 1-2 oua

Mod de preparare

Se pun la fiert apa, sarea si untul. Cand clocoteste se pune faina toata odata, amestecandu-se energic. Dupa ce s-a racit putin, se amesteca pe rand cate un ou. Intr-o tava se pune hartie de copt se unge cu putin ulei si din compozitie se pun cu lingurita gramajoare de aluat. Dupa ce se coc, se umplu cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa tocata marunt, se pun ciupercile, se condimenteaza cu sare, piper si marar si se amesteca si cu unul sau doua oua. Se mai introduc 10 minute la cuptor pentru a se intari oul. Se pot sevi si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa

Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...

Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut

Incearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...

Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facut
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Somonul se condimenteaza cu sare si piper.

Somon cu ciuperci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise