autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Aperitive

Eclere cu ciuperci

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
Pentru eclere:, , 150 ml apa, putina sare, 1 lingura unt, 150 gr faina, 4 oua, , Pentru umplutura:, , o ceapa mare, 1 cutie de ciuperci, sare, piper, marar, 1-2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert apa, sarea si untul. Cand clocoteste se pune faina toata odata, amestecandu-se energic. Dupa ce s-a racit putin, se amesteca pe rand cate un ou. Intr-o tava se pune hartie de copt se unge cu putin ulei si din compozitie se pun cu lingurita gramajoare de aluat. Dupa ce se coc, se umplu cu urmatoarea compozitie: se inabusa ceapa tocata marunt, se pun ciupercile, se condimenteaza cu sare, piper si marar si se amesteca si cu unul sau doua oua. Se mai introduc 10 minute la cuptor pentru a se intari oul. Se pot sevi si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu rosii si ardei

Bruschete cu rosii si ardei

Taiati felii de paine din bagheta, asezati-le intr-o tava unsa cu unt si dati-le la cuptor pentru

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive
Aperitive cu masline verzi

Aperitive cu masline verzi

Intr-un vas se cerne faina, se adauga sarea iaurtul si margarina si se amesteca bine pina cind se

11 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ghebe cu maioneza si usturoi