Scobim piscoturile cu o linguriță.
Crema:
Punem 300-350 ml lapte la fiert. Galbenusurile le frecam cu zahărul, zahărul vanilat/esenta de vanilie si amidonul. Treptat adăugăm laptele rămas, omogenizam bine. Cand laptele a inceput sa fiarbă, adăugăm compozitia de galbenusuri si amestecăm continu până se îngroașă. Lăsăm crema sa se răcească 10-15 minute.
Însiropăm pișcoturile cu suc/compot de fructe.
O dată însiropate, umplem cojile cu cremă de vanilie. Deasupra punem un alt pișcot pe care iîl glazurăm cu ciocolată topită pe bain marie.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii