Se taie aluatul in 4 fasii si apoi fiecare fasie in 3 bucati si se dau la cuptor pana se rumenesc.Dupa ce s-au facut le lasam sa se raceasca ,le desfacem si le umplem cu crema si frisca(pregatite conform instructiunilor de pe plic,Dr Oetker).Deasupra pudram zahar pudra si le dam pentru o ora la frigider si le servim

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii