Eclere la minut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Eclere la minut

Ingrediente

  • un pachet de aluat bella
  • 3 plicuri de frisca
  • 2 plicuri de crema de vanilie 1 litru de lapte
  • 5-6 linguri de zahar si zahar pudra pentru decor

Mod de preparare

Se taie aluatul in 4 fasii si apoi fiecare fasie in 3 bucati si se dau la cuptor pana se rumenesc.Dupa ce s-au facut le lasam sa se raceasca ,le desfacem si le umplem cu crema si frisca(pregatite conform instructiunilor de pe plic,Dr Oetker).Deasupra pudram zahar pudra si le dam pentru o ora la frigider si le servim

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise