autor:

LALY

» » Prajituri

Eclere Laly.

Autor: LALY (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LALY (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 martie 2010

Ingrediente
Aluat pentru coji:, , -1 cana ulei, -2 cani apa, -2 cani faina, -5 oua, -sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Preparare:

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava tapetata cu hartie de copt..Se coc la foc iute la inceput apoi la foc mic.
Se umple eclerele cu crema de vanilie,nes sau frisca.Se glazureaza cu ciocolata topita sau cu glazura cumparata din comert.
Gogoselele se pot face si rotunde si se pot umple cu diverse crème:branza,pateu,carne,etc si devin un aperitiv pentru musafirii neasteptati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere Laly." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii

  • LALY

    LALY (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2018

    Buna Luiza,sigur ca pot fi umplute.Eu le pun in pungute si le pun la congelator.Le scot si le umplu cand am nevoie.

  • Luiza , 14 ianuarie 2018

    Gogoselele pot fi facute din timp si umplute a doua, a treia zi? Sau congelate? Mulțumesc

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 28 august 2012

    O prezentare foarte frumoasa! Cat despre ecleruri... mmmmmm Neaparat trebuie sa fac si eu :-)

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Tare frumoase!

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Aveti dreptate.Sunt doar 5 oua.Eu nu am mai intrat cam de mult pe mes.Scuze,am rectificat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Minunate ecleruri ai facut !!! Cred ca este corect 5 oua...15 sunt exagerat de multe.... Laly de ce nu le raspunzi fetelor sa le lamuresti ???

    • Marina (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Si mie mi se par cam multe ouo,dar poate asa e bine;eu mereu am probleme cand le scot din cuptor,aproape toate dau inapoi.Nu stiu......

    • cris , 31 martie 2010

      foarte tare bravo .

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Si mie mi se par cam multe oua.

    • fragolina bianca

      fragolina bianca (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      esti sigura ca e corect 15 oua? mi se par cam multe dar oricum felicitari caci au un aspect super.am salvat reteta dar astept raspunsul tau caci cred ca este o eroare.

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      delicioase ,am facut si eu chiar zilele astea super arata

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Delicioase....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 martie 2010

      Tare bine mai arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • Aluat pentru coji:
  • -1 cana ulei
  • -2 cani apa
  • -2 cani faina
  • -5 oua
  • -sare

Raporteaza reteta

Retete
de LALY
FURSECURI CU STAFIDE

FURSECURI CU STAFIDE

Se lasa untul la inmuiat la temperatura camerei,iar stafidele se inmoaie in rom.Se freaca galbenusurile

3 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Se bate albusul spuma cu zaharul,peste care se adauga galbenusurile,uleiul si faina.Se adauga

3 voturi    1 comentariu
4h
Prajituri
Tort de frisca

Tort de frisca

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.Se separa albusurile de galbenusuri si

6 voturi    1 comentariu
3h
Prajituri

LALY (Chef de cuisine)

Buna Luiza,sigur ca pot fi umplute.Eu le pun in pungute si le pun la congelator.Le scot si le umplu cand am nevoie.

Retete

din Prajituri

Pandispan cu zmeura si mure Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale. Batem albusurile spuma cu 6 linguri de zahar. Batem si galbenusurile cu celelalte 2 linguri de zahar. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu suflet