Reteta postata pe: 09 mai 2009
Ingrediente
2 foi de foetaj, 200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia, 150 gr sunca de curcan, 200 ml smantana, 3 oua, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza sunca de curcan taiata sau rupta bucati. Se separa un galbenul de restul oualor se se pune deoparte (se foloseste la uns foaia la sfarsit).
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste sunca.Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.Se unge cu galbenusul de ou batut.Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada de queso (de branza)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spalam spanacul.si apoi il oparim in apa fiarta cu sare.Scurgem de apa , lasam sa se raceasca apoi
Buletele de cascaval la cuptor se fac conform retetei clasice,doar un pic mai mari ca dimensiune.Dupa
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Super, geniala reteta pentru cand nu ai timp, se face rapid. Felicitari!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009
Ai retete deosebite.
sandytza (Chef de cuisine) , 30 mai 2009
Multumesc mult Cristina .Am mai multe dar tare mult dureaza sa le pun aici pe gustos. Nu stiu cred ca merge greu siteul.
cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009
Ce reteta bune ai, mai ai?