Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza sunca de curcan taiata sau rupta bucati. Se separa un galbenul de restul oualor se se pune deoparte (se foloseste la uns foaia la sfarsit).
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste sunca.Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.Se unge cu galbenusul de ou batut.Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii