autor:

Fara foto

» » Aperitive

Empanada de queso (de branza)

Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
2 foi de foetaj, 200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia, 150 gr sunca de curcan, 200 ml smantana, 3 oua, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza sunca de curcan taiata sau rupta bucati. Se separa un galbenul de restul oualor se se pune deoparte (se foloseste la uns foaia la sfarsit).
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste sunca.Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.Se unge cu galbenusul de ou batut.Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada de queso (de branza)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
cascaval pane

cascaval pane

Se curata cascavalul de coaja, se taie in felii de 1 cm, care se dau prin faina, ou batut si pesmet. Se

10 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza

Placinte cu branza

Foile de placinta dezghetate se acopera cu un prosop si se lasa sa se odihneasca aproximativ 10 minute

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    delicioasa.am folosit un amestec de branza de vaci dulce branza sarata de capra si cascaval cu mirodenii

  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta. Am facut-o cu branza de capra amestecata cu cas de oaie.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Gustoasa si apetisanta..

  • Fara foto

    sandytza (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Multumesc mult mirey, carmencita si cely . Ma bucur ca va pot da idei cu retetle mele :)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    O reteta deosebita.Imi place!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Super, geniala reteta pentru cand nu ai timp, se face rapid. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Ai retete deosebite.

    • Fara foto

      sandytza (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Multumesc mult Cristina .Am mai multe dar tare mult dureaza sa le pun aici pe gustos. Nu stiu cred ca merge greu siteul.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Ce reteta bune ai, mai ai?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 foi de foetaj
  • 200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia
  • 150 gr sunca de curcan
  • 200 ml smantana
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de sandytza
Flan de queso (flan de branza)

Flan de queso (flan de branza)

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul.

3 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc. Cand zaharul s-a topit se

497 voturi    35 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Empanadillas cu nuci si miere

Empanadillas cu nuci si miere

Nuca macinata se amesteca cu mierea. Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita

4 voturi    2 comentarii
5 min
Dulciuri diverse

flori de piatra (Chef de cuisine)

Gustoasa si apetisanta..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tort de clatite cu branza