autor:

Fara foto

» » Aperitive

Empanada de queso (de branza)

Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 09 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 09 mai 2009

Ingrediente
2 foi de foetaj, 200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia, 150 gr sunca de curcan, 200 ml smantana, 3 oua, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit peste care se aseaza sunca de curcan taiata sau rupta bucati. Se separa un galbenul de restul oualor se se pune deoparte (se foloseste la uns foaia la sfarsit).
Restul oualor de amesteca cu smantana pana se omogenizeaza ,se adauga sare si piper si se toarna peste sunca.Se acopera cu cealalta foaie si pe rand se desfac laturile foii umplute pentru a se putea lipii de cea de deasupra si se indoaie peste aceasta.Se unge cu galbenusul de ou batut.Se impunge cu furculita sa nu faca gol de aer si se baga la cuptor 180 grade 15-20 min (pana se rumeneste).
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada de queso (de branza)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Foietaj cu rosii si branza

Foietaj cu rosii si branza

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se

5 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Aperitiv rece rapid

Aperitiv rece rapid

Se taie rosia in doua, in forma de stea. Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile

5 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    delicioasa.am folosit un amestec de branza de vaci dulce branza sarata de capra si cascaval cu mirodenii

  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta. Am facut-o cu branza de capra amestecata cu cas de oaie.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Gustoasa si apetisanta..

  • Fara foto

    sandytza (Chef de cuisine) , 10 iulie 2009

    Multumesc mult mirey, carmencita si cely . Ma bucur ca va pot da idei cu retetle mele :)

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    O reteta deosebita.Imi place!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Super, geniala reteta pentru cand nu ai timp, se face rapid. Felicitari!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Ai retete deosebite.

    • Fara foto

      sandytza (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Multumesc mult Cristina .Am mai multe dar tare mult dureaza sa le pun aici pe gustos. Nu stiu cred ca merge greu siteul.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Ce reteta bune ai, mai ai?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • 2 foi de foetaj
  • 200 gr cas sau branza dupa gustul fiecaruia
  • 150 gr sunca de curcan
  • 200 ml smantana
  • 3 oua
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de sandytza
Flan de queso (flan de branza)

Flan de queso (flan de branza)

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul.

3 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc. Cand zaharul s-a topit se

490 voturi    35 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Empanadillas cu nuci si miere

Empanadillas cu nuci si miere

Nuca macinata se amesteca cu mierea. Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita

4 voturi    2 comentarii
5 min
Dulciuri diverse

flori de piatra (Chef de cuisine)

Gustoasa si apetisanta..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi umpluti la cuptor