Reteta postata pe: 14 mai 2009
Ingrediente
10 cercuri de foietaj subtire de cca 10 cm diametru, 120 gr nuca macinata, 3-4 linguri miere
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
Mod de preparare
Nuca macinata se amesteca cu mierea.
Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .
Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.
Se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Se scot pe un servetel sa se scurga uleiul si se presara zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Empanadillas cu nuci si miere" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem
11 voturi
11 comentarii
2h 45 min
Ciocolata cu untul se topeste la ben marin se lasa putin sa se raceasca.
Se freaca galbenusele se
14 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate