Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si thime ca sa se prajeasca usor si repede rosiile taiate cuburi amestecam lasam sa fiarba putin sa se ingroase 2-3 minute adaugam sare si piper si lasam sa se raceasca/
Pregatim umplutura-spanacul spalat bine il prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline si un usturoi zdrobit si amestecam bine cateva minute pana incepe sa-si schimbe culoarea si stingem focul/
Amestecam branzeturile cu spanac si da-m la gust cu sare,piper/
Intr-un pyrex punem pe fund cateva linguri de sos de rosii/
Tortilele le incalzim intr-o tigaie putin ca sa se poata lucra cu ele si pe fiecare tortie punem din umplutura o imprastiem pe 3/4 din tortila si o indoim ca o clatita si o punem in pyrex in sosul de rosii/
Dupa ce-am umplut toate le presaram cu sos pe deasupra si cu inca putina branza si le coacem la 180 de grade 20-30 de minute atat cat sa fie patrunse cu sos si branza de deasupra topita.Le servim caldute sau reci dupa dorinta foarte gustoase si usor de facut.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii