Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si thime ca sa se prajeasca usor si repede rosiile taiate cuburi amestecam lasam sa fiarba putin sa se ingroase 2-3 minute adaugam sare si piper si lasam sa se raceasca/
Pregatim umplutura-spanacul spalat bine il prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline si un usturoi zdrobit si amestecam bine cateva minute pana incepe sa-si schimbe culoarea si stingem focul/
Amestecam branzeturile cu spanac si da-m la gust cu sare,piper/
Intr-un pyrex punem pe fund cateva linguri de sos de rosii/
Tortilele le incalzim intr-o tigaie putin ca sa se poata lucra cu ele si pe fiecare tortie punem din umplutura o imprastiem pe 3/4 din tortila si o indoim ca o clatita si o punem in pyrex in sosul de rosii/
Dupa ce-am umplut toate le presaram cu sos pe deasupra si cu inca putina branza si le coacem la 180 de grade 20-30 de minute atat cat sa fie patrunse cu sos si branza de deasupra topita.Le servim caldute sau reci dupa dorinta foarte gustoase si usor de facut.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii