autor:

Anonim

» » Aperitive

escalop banatean cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sos brun, vin rosu, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sos brun, sare si se fierb 20min., apoi se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop banatean cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Mini tarte cu branza, pui si ciuperci

Aluatul: se amesteca branza cu untul(care a stat la temperatura camerei), cu ouale batute, cu

8 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Beef Wellington, romanesc

Beef Wellington, romanesc

Pentru a reusi o asemenea performanta bucatariceasca trebuie sa va pregatiti din timp toate componentele

22 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sos brun
  • vin rosu
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
DROB