autor:

Anonim

» » Aperitive

escalop banatean cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sos brun, vin rosu, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sos brun, sare si se fierb 20min., apoi se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop banatean cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din maruntaie de pui

Drob din maruntaie de pui

Maruntaiele se curata si se spala, pipotele si inima de pui se pun la fiert in apa ( eu nu am pus

5 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Cornulete  cu carne

Cornulete cu carne

Aluatul:pregatesti o maia din drojdie,o lingura de faina si putin lapte,o lasi sa creasca 5-10 minute,apoi

12 voturi    1 comentariu
1h 35 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sos brun
  • vin rosu
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu carne
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Porc Dim Sum