autor:

Anonim

» » Aperitive

Escalop de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, oua, sare, patrunjel verde, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Feliile de paine se prajesc pe plita sau pe gratar. Separat, din 50 ml de ulei, oua si sare se prepara omleta. Bucatiile de escalop se asaza pe cruton din paine, deasupra se asaza omleta si se toarna sos brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Escalop de porc cu ciuperci

Escalop de porc cu ciuperci

Spalam bucata de carne, o tamponam cu un servetel apoi o taiem felii potrivit de subtiri. Le batem

4 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Escalop din carne de porc cu bureti de padure

Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Limba cu sos remulad (Potrivit pentru orice ocazie)