autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Escalop de porc cu sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, oua, sare, patrunjel verde, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Feliile de paine se prajesc pe plita sau pe gratar. Separat, din 50 ml de ulei, oua si sare se prepara omleta. Bucatiile de escalop se asaza pe cruton din paine, deasupra se asaza omleta si se toarna sos brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Orez cu legume

Orez cu legume

ardeiul,ceapa rosia ,morcovul,se razalesc.. usturoiul se preseaza,,si casleste apoi se adauga legumele

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Guacamole si cartofi copti

Guacamole si cartofi copti

Guacamole se prepara simplu de tot: se taie avocado in doua si se scoate pulpa cu o lingurita. In

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA