autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Escalop de porc cu sos brun

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, oua, sare, patrunjel verde, sos brun

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Feliile de paine se prajesc pe plita sau pe gratar. Separat, din 50 ml de ulei, oua si sare se prepara omleta. Bucatiile de escalop se asaza pe cruton din paine, deasupra se asaza omleta si se toarna sos brun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu sos brun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
chiftelute de cartofii

chiftelute de cartofii

se fierb cartofi si se face un piure, se pune sere si piper negru, si se lasa la racit, apoi se fac

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Se spala si se curate ciupercile proaspete.Se scot piciorusele.Intr-o tigaie se pune ulei la incins

18 voturi    9 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • oua
  • sare
  • patrunjel verde
  • sos brun

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cartofi cu salvie la cuptor