autor:

Anonim

» » Aperitive

Escalop de porc cu sos

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, paine alba, sare, sos picant

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de porc se trec prin faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Sosul picant se adauga peste carne si se fierb 20 min. Feliile de paine se prajesc si fiecare escalop se asaza pe cruton din paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de porc

Rulada de porc

Se transeaza muschiul pe lung (ca pe snitel) se bate cu ciocanul de snitele usor sa nu se rupa, se

5 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
chiftelute inteligente

chiftelute inteligente

se spala creierul sa nu aibe aschi de os si se pune la scurs intro sita,ceapa,patrunjelul si mararul

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • paine alba
  • sare
  • sos picant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pulpe umplute