Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
carne de vitel, ulei, mustar, faina, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Snitelele piperate se trec prin faina si se prajesc. In grasimea ramasa se pune putina apa, ca sa nu se arda. Se freaca mustarul cu faina, smantana si sare, amestecandu-se apoi cu sosul din tigaie si lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege. Se toarna peste snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop de vitel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
700 g pulpa de vitel
1 cutie ciuperci
1 lingura mustar
200 ml smantana
sare
piper
cartofi
patrunjel
12 voturi
4 comentarii
50 min
Carnea se spala,se portioneaza ,se bate si se sareaza.
Bucatile de carne se trc prin faina si se
14 voturi
11 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate