autor:

Anonim

» » Aperitive

escalop de vitel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ulei, mustar, faina, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele piperate se trec prin faina si se prajesc. In grasimea ramasa se pune putina apa, ca sa nu se arda. Se freaca mustarul cu faina, smantana si sare, amestecandu-se apoi cu sosul din tigaie si lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege. Se toarna peste snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Escalop de vitel cu ciuperci

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel

11 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Escalop de vitel  cu piure de cartofi

Escalop de vitel cu piure de cartofi

Carnea se spala,se portioneaza ,se bate si se sareaza. Bucatile de carne se trc prin faina si se

14 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Vinete si dovlecei pe gratar