autor:

Anonim

» » Aperitive

escalop de vitel cu mustar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ulei, mustar, faina, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele piperate se trec prin faina si se prajesc. In grasimea ramasa se pune putina apa, ca sa nu se arda. Se freaca mustarul cu faina, smantana si sare, amestecandu-se apoi cu sosul din tigaie si lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege. Se toarna peste snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop de vitel cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ulei
  • mustar
  • faina
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Cirnaciori la tefal cu cartofi prajiti