autor:

Anonim

» » Aperitive

escalop de vitel cu mustar

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ulei, mustar, faina, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitelele piperate se trec prin faina si se prajesc. In grasimea ramasa se pune putina apa, ca sa nu se arda. Se freaca mustarul cu faina, smantana si sare, amestecandu-se apoi cu sosul din tigaie si lasand sa fiarba cateva clocote ca sa se lege. Se toarna peste snitele.
Daca ti-a placut reteta noastra "escalop de vitel cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carne  cu salsa de ton

Carne cu salsa de ton

Puneti carnea in bucata intreaga, la fiert in apa rece cu verdurile intregi. Fierbeti timp de 2-3

4 voturi    3 comentarii
2h 10 min
Aperitive cu carne
Pogacele cu bacon si hrean

Pogacele cu bacon si hrean

Incalzim putin laptele, punem 1 lingurita mica de zahar si adaugam drojdia sfaramata. Baconul il

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Sote de ficat cu mar