autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Escalop din carne cu ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
pulpa de caprioara, bait, faina, untura/ulei, ceapa, ciuperci, pasta de tomate, smantana, sare, piper, patrunjel verde, salata verde, vin rosu

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei si 200 ml de apa. Se scot bucatile de carne separat, iar in jiul format se inabusa ceapa, ciuperci si se fierb cca 10 min. Dupa fierbere se adauga pasta de tomate, faina dizolvata in 50 ml de apa rece, bait strecurat, sare, piper si se fierb cca 10 min.; se adauga vin. Sosul format se toarna peste feliile de carne si se introduc la cuptor cca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop din carne cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogonele in crusta

Gogonele in crusta

Gogonelele se taie felii subtiri si se sareaza. Intre timp spargem fulgii cat mai marunt si amestecam

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Aperitive cu masline verzi

Aperitive cu masline verzi

Intr-un vas se cerne faina, se adauga sarea iaurtul si margarina si se amesteca bine pina cind se

11 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    In sos mai adaug o lingurita cu mustar... Se serveste cu pilaf sau cartofi piure si salata verde.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Dezmatz. Cred ca e foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy (Chef de cuisine)

In sos mai adaug o lingurita cu mustar... Se serveste cu pilaf sau cartofi piure si salata verde.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Briose aperitiv