autor:

Anonim

» » Aperitive

esenta de oase

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
oase fara maduva si sita de manzat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oasele se usuca in cuptor , fara grasime .Se fierb in 10 l de apa cu sare si se indeparteaza spuma. Dupa 8-10 ore de fierbere , cand supa scade la jumatate , se strecoara print-o sita. Supa obtinuta se raceste , se degresseaza si se fierbe din nou, pana se concenctreaza si ramane 1 kg. Se strecoara din nou si se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "esenta de oase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec din varza dulce cu mozzarella

Chec din varza dulce cu mozzarella

Taiem varza fideluta, o saram , fara sa o frecam si o lasam sa stea asa cam 1/2h. Intre timp pregatim

18 voturi    12 comentarii
2h
Aperitive
Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca

Clatite umplute cu ciuperci si cu sunca

Se coc clatitele(in care se poate pune condiment de gratar pentru gust)..Apoi se caleste ceapa,adaugandu-se

14 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oase fara maduva si sita de manzat
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Dovleac cu rozmarin