autor:

Anonim

» » Aperitive

esenta de oase

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
oase fara maduva si sita de manzat, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Oasele se usuca in cuptor , fara grasime .Se fierb in 10 l de apa cu sare si se indeparteaza spuma. Dupa 8-10 ore de fierbere , cand supa scade la jumatate , se strecoara print-o sita. Supa obtinuta se raceste , se degresseaza si se fierbe din nou, pana se concenctreaza si ramane 1 kg. Se strecoara din nou si se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "esenta de oase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata boeuf

Salata boeuf

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Dupa ce se aduna spuma se adauga legumele

43 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive
Briose cu dovlecei si cherry galbene

Briose cu dovlecei si cherry galbene

Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare. Se mixeaza ouale

10 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • oase fara maduva si sita de manzat
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tarta cu mazare