Blatul:se bat 10 albusuri spuma cu 10 linguri zahar,se adauga pe rand 5 galbenusuri,apoi nuca, 2 linguri de cacao si faina.Se coace un blat sau doua foi in tava unsa si tapetata la foc moderat.Se prepara cremele: prima:se freaca celelalte 5 galbenusuri cu 10 linguri zahar pudra,putin lapte fiert,zaharul vanilat si la urma margarina.Cea de a doua:4 linguri cacao cu 4 linguri zahar si putin lapte se fierb pana se ingroasa se raceste si se adauga 4 linguri din prima crema.Daca se coace un blat se pune prima crema si apoi cea de-a doua,daca se fac 2 foi se pune intre foi prima crema si deasupra cea de-a doua

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii