autor:

doru simona

» » Prajituri

Faguri

Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: doru simona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 noiembrie 2010

Ingrediente
* 8 oua, * 1 pahar lapte, * 1 ceasca ulei, * 1 ceasca zahar, * 1 praf copt, * puitna sare, * cca 500 gr faina, * esenta la alegere, * pt crema:la alegere: de vanilie, de ciocolata, budinca...

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Ingredientele pt blat se omogenizeaza bine cu mixerul sau cu telul si apoi se coc in forma speciala unsa in prealabil cu putin ulei si incinsa f bine.

Crema se pune la alegere eu am folosit niste prafuri pt crema de vanilie de la patiserie, insa cel mai bine e sa preparam cremele in casa sunt mai delicioase si mai sanatoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Faguri

Faguri

Se amesteca ouale cu un praf de sare si zaharul. Se pune laptele, faina, uleiul si la sfarsit adaugam

4 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare,apoi am adaugat pe rand zaharul,vanilia,uleiul,laptele,amoniacul

231 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2010

    maria, ceasca mea masoara cam 130 ml iara paharul 300 ml, succes la prepararea retetei

  • maria

    maria (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2010

    da cred ca sant foarte bune dar, cat cantareste ceasca cu care ai masurat? si paharul?trebuie sa stim altfel nu ne iese orajitura mersi ,o zi buna

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2010

    da ff bune mia

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2010

      Foarte frumoasa prezentarea.....si cred ca si foarte gutoase....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      O bunãtate!!! aratã super :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Aparatul meu face vafele dreptunghiulare; tu le-ai aranjat foarte frumos!*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Foarte frumoase! Eu las aluatul la temperatura camerei o ora si abia apoi coc vafele; ies mai pufoase.Imi plac mult cu crema de capsuni.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Arata bine!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2010

      Rapidă şi aspectuoasă!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • * 8 oua
  • * 1 pahar lapte
  • * 1 ceasca ulei
  • * 1 ceasca zahar
  • * 1 praf copt
  • * puitna sare
  • * cca 500 gr faina
  • * esenta la alegere
  • * pt crema:la alegere: de vanilie
  • de ciocolata
  • budinca...

Raporteaza reteta

Retete
de doru simona
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

Mai intai preparam cafeaua din 4 cescute de apa cu 4 masuri de cafea. Apoi o punem la racit. Frisca

12 voturi    7 comentarii
2h
Torturi
Prajitura cu visine si frisca

Prajitura cu visine si frisca

Blat: Albusurile se bat cu cele 3 linguri de apa fierbinte, pana devin spuma , se adauga treptat

9 voturi    4 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Salata de vinete

Salata de vinete

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie. Dupa coacere se lasa

7 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive

doru simona (Chef de cuisine)

maria, ceasca mea masoara cam 130 ml iara paharul 300 ml, succes la prepararea retetei

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Moelleux au chocolat