autor:

retete cryss

» » Dulciuri diverse

Faguri

Autor: retete cryss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: retete cryss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2014

Ingrediente
6 oua, 12 linguri zahar, 12 linguri ulei, 12 linguri lapte, 24 linguri faina, un praf de sare, 1 plic praf de copt, esenta de vanilie, , Crema:, 1l lapte rece, 8 linguri zahar, 8 linguri faina, 8 linguri cacao, jumate pachet de unt, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu un praf de sare si zaharul. Se pune laptele, faina, uleiul si la sfarsit adaugam esenta de vanilie si praful de copt. Incalzim forma de faguri si punem cate o lingura pentru un fagure.



Crema:

Se amesteca bine faina cu zaharul si cacao, apoi se pune laptele putin cate putin sa nu se faca cocoloase. Se pune vasul pe foc mic si cand se face ca o ciulama se da deoparte si se adauga untul, amestecam bine, punem si esenta de rom, se incorporeaza si o lasam la racit. Cand am terminat de facut cojile de faguri se ung cu crema obtinuta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Se amesteca toate ingredientele ,iar faina se pune putin cate putin pana va iesi ca la chec.Se incinge

7 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Faguri

Faguri

Ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare,apoi am adaugat pe rand zaharul,vanilia,uleiul,laptele,amoniacul

254 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 12 linguri lapte
  • 24 linguri faina
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 1l lapte rece
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri cacao
  • jumate pachet de unt
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de retete cryss
Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Drojdia se amesteca cu 4 linguri zahar, 4 linguri faina si putin lape caldut, sa fie ca maiaua. Se

52 voturi    26 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Chec

Chec

1.Se separa ouale (albusul de galbenus), la albus se adauga sarea, se bat bine cu mixerul sau telul

6 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Negresa

Negresa

Se dau prin razatoarele merele necuratate. Intr-un bol se amesteca merele impreuna cu: zaharul, faina,

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Nuci umplute cu crema de ciocolata