Intr-un bol mare, combinati uleiul de masline, otetul, boiaua, sarea cu aroma de usturoi, piperul si zaharul. La marinata obtinuta adaugati dovlecelul, dovleceii galbeni, ceapa, ardeiul verde si cel rosu. Marinati legumele si lasati la frigider pentru cel putin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Incingeti uleiul (cele doua linguri) intr-o tigaie mare, la foc mediu. Scurgeti legumele de sosul marinat si sotati-le pana ce se inmoaie, pentru 10 - 15 minute. Puneti porumbul si fasolea, dati focul mai tare si prajiti pentru 5 minute, pana se rumenesc legumele.
Amestecul de legume de serveste cald, pe tortilla sau lipii. Putei pune cascaval de post pe deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii