Ai nevoie numai de Carrefour, unde a aparut de ceva vreme un raion destinat mancarurilor libaneze.
Ai toate ingredientele gata amestecate, aparent fara E-uri si alte chimicale pentru ca sunt practic alimente dure pisate marunt. In cutie gasesti 2 plicuri si desi ti se promit 20 de "chiftelute", mie mi-au iesit lejer 25.
Cantitatea unui plic se amesteca cu jumatate de pahar cu apa calduta si se lasa 15 min. Cu ajutorul unei linguri se fac apoi in palme niste guguloaie, ca niste chiftelute. Intr-o tigaie se incinge bine uleiul (am folosit ulei de palmier), intr-un strat de 2-3 cm, cat sa se balaceasca bine chiftelutele. Cand uleiul este incins, presara un varf de sare ca sa nu sara uleiul. Se cufunda chiftelutele si se lasa cam 5 min intorcandu-le de pe-o parte pe alta. Se aseaza pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei. Rezultat garantat!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii