autor:

MARIN OLGA

» » Prajituri

Fantomas

Autor: MARIN OLGA (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MARIN OLGA (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 19 noiembrie 2009

Ingrediente
180 gr. margarină, , 250 gr. zahăr, , 7 ouă, , 4 plicuri zahăr vanilat, , 1 litru lapte şi 9 linguri făină.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freacă margarina cu 150 gr zahăr , cele 4 plicuri zahăr vanilat, cele 7 gălbenuşuri, 9 linguri făină pănă se obţine un aluat moale după care se adaugă treptata litrul de lapte şi se amestecă în continuu până se dizolva întregul aluat şi întreaga compoziţie devine lichidă ca şi laptele, după care se bat cele 7 albuşuri împreună cu 100 gr zahăr şi se adaugă la prima compoziţie. Se unge tava cu margarină şi se tapetează bine cu făină, se toarnă compoziţia în tavă şi se coace la foc mic circa 1 oră-o oră şi jumătate.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fantomas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu nuca

Rulada cu nuca

Se framanta un aluat din aceste ingrediente. Aluatul trebuie sa fie potrivit, deci vom pune mai

5 voturi    7 comentarii
45 min
Prajituri
Tarta Tatin cu mere

Tarta Tatin cu mere

Cuptorul se încinge la 200 grade C. Merele se curată de coaja și cotor, se taie in felii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 180 gr. margarină
  • 250 gr. zahăr
  • 7 ouă
  • 4 plicuri zahăr vanilat
  • 1 litru lapte şi 9 linguri făină.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Faguri Faguri

Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune câte puțin în forma de copt incinsa. Se coc și pe o parte și pe cealaltă,

0 voturi    0 comentarii
1h 59 min
Dulciuri diverse
Prajitura Felie de lapte Prajitura Felie de lapte

Separa albușurile de gălbenușuri. Mixează albușurile cu un praf de sare. Gălbenușurile se mixează cu zahărul, se adaugă uleiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Specialitatea casei Tarta cu fructe de padure