Se freacă margarina cu 150 gr zahăr , cele 4 plicuri zahăr vanilat, cele 7 gălbenuşuri, 9 linguri făină pănă se obţine un aluat moale după care se adaugă treptata litrul de lapte şi se amestecă în continuu până se dizolva întregul aluat şi întreaga compoziţie devine lichidă ca şi laptele, după care se bat cele 7 albuşuri împreună cu 100 gr zahăr şi se adaugă la prima compoziţie. Se unge tava cu margarină şi se tapetează bine cu făină, se toarnă compoziţia în tavă şi se coace la foc mic circa 1 oră-o oră şi jumătate.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii