autor:

Anonim

» » Aperitive

fasole batuta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, ulei, ceapa, usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote se schimba apa, inlocuind-o cu apa clocotia in care s-a introdus sare si se continua fierberea.
Se procedeaza astfel de 3 ori. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge de apa,se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat, obtinandu-se o pasta. Se adauga mujdei de usturoi, ulei si se continua baterea pentru omogenizare. Ceapa se prajeste in ulei pana ce capata o culoare galbuie.
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
FASOLE BATUTA

FASOLE BATUTA

1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata) 2.Fierbem

3 voturi    6 comentarii
2h
Retete de post
FASOLE BATUTA DELICIOASA

FASOLE BATUTA DELICIOASA

Se alege fasolea,se spala bine si se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe in apa cu

1 vot    4 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am testat reteta. Este interesanta. Am folosit si ketchup, 1 pastarnac, 1 morcov, 1 cartof, 1 telina, 1 dovlecel si un concentrat de costita afumata. Nu am schimbat apa de trei ori si am folosit un mixer. Reteta este foarte buna. Felicitari.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Eu adaug si un cartof, un morcov, o telina si o albitura, iar ceapa o calesc cu bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cartofi noi