autor:

Anonim

» » Aperitive

fasole batuta

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
fasole boabe, ulei, ceapa, usturoi, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Fasolea se fierbe in apa. Dupa primele clocote se schimba apa, inlocuind-o cu apa clocotia in care s-a introdus sare si se continua fierberea.
Se procedeaza astfel de 3 ori. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge de apa,se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat, obtinandu-se o pasta. Se adauga mujdei de usturoi, ulei si se continua baterea pentru omogenizare. Ceapa se prajeste in ulei pana ce capata o culoare galbuie.
Daca ti-a placut reteta noastra "fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole batuta cu rasol de porc

Fasole batuta cu rasol de porc

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune

14 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea,curata,se pune in apa rece,cel putin 6 ore.Apoi,se spala,iar si tot cu apa rece se pune la

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine):

    Am testat reteta. Este interesanta. Am folosit si ketchup, 1 pastarnac, 1 morcov, 1 cartof, 1 telina, 1 dovlecel si un concentrat de costita afumata. Nu am schimbat apa de trei ori si am folosit un mixer. Reteta este foarte buna. Felicitari.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Eu adaug si un cartof, un morcov, o telina si o albitura, iar ceapa o calesc cu bulion.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Dovlecei umpluti cu branza