Reteta postata pe: 20 martie 2009
Ingrediente
500 g fasole fiarta, 3 cepe mari, 150 ml ulei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Fasolea se paseaza in robot sau pe masina de carne cu sita mica, se incorporeaza 100 ml ulei, sare, piper si se seaza in castornele.
Ceapa se caleste in ulei, pana capata o culoare aurie, se sareaza si se intinde peste fasole. Se poate servi calda cu mamaliga si muraturi sau rece cu paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori.
Se
6 voturi
10 comentarii
4h
Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam
6 voturi
1 comentariu
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: mirey