autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Retete de post

FASOLE BATUTA

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
- 250 grame de fasole boabe, - un morcov, - o albitura, - o telina, - un cartof, - 4 cepe, - o foaie de dafin, - cimbru, - piper, - ulei, - o lingura de delicat, - bulion

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata)
2.Fierbem fasolea si aruncam primele 3 ape.
3.O punem la fiert in a 4 a apa impreuna cu un morcov, o albitura, o telina, un cartof, o foaie de dafin, 2 cepe, cimbru, piper, o lingura de delicat si 2 linguri de ulei.
4.Cand e fiarta, o punem la scurs si apoi o bagam la robotul de bucatarie.
5.Cat e la robot, mai adaugam 2 canite de ulei.
6.Pentru a orna fasolea calim 2 cepe impreuna cu 2 linguri de bulion.
Daca ti-a placut reteta noastra "FASOLE BATUTA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Fasole Batuta

Fasole Batuta

Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori. Se

6 voturi    10 comentarii
4h
Retete vegetariene
Fasole batuta cu ceapa calita

Fasole batuta cu ceapa calita

Fasolea o punem peste noapte in apa la inmuiat. A doua zi o fierbem 10 minute si aruncam apa (procedam

6 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iunie 2010

    O bunatate !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

    F. bine arata , iar de gust ce sa mai vorbim..., insa ceapa prajita in bulion este cam nesanatoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Grozava fasolica ta...

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Sunt sigura ca este delicioasa, insa am preparat fasolea batuta in perioada Postului.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Si cu o parjoala moldoveneasca ...crezi ca nu e buna ???

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • - 250 grame de fasole boabe
  • - un morcov
  • - o albitura
  • - o telina
  • - un cartof
  • - 4 cepe
  • - o foaie de dafin
  • - cimbru
  • - piper
  • - ulei
  • - o lingura de delicat
  • - bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Retete de post

Prajitura cu mere si gris (de post) Prajitura cu mere si gris (de post)

Este o reteta usor de preparat, rapida si delicioasa. Prajitura o putem numi si "Gustul copilariei", pentru ca ne bucuram

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Melcisori deliciosi cu legume Melcisori deliciosi cu legume

Se dizolva drojdia in apa calduta,apoi se adauga zaharul si uleiul de masline amestecand energic.Compozitia rezultata se torna peste

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri bicolore de post umplute cu crema de nuca si rahat