1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata)
2.Fierbem fasolea si aruncam primele 3 ape.
3.O punem la fiert in a 4 a apa impreuna cu un morcov, o albitura, o telina, un cartof, o foaie de dafin, 2 cepe, cimbru, piper, o lingura de delicat si 2 linguri de ulei.
4.Cand e fiarta, o punem la scurs si apoi o bagam la robotul de bucatarie.
5.Cat e la robot, mai adaugam 2 canite de ulei.
6.Pentru a orna fasolea calim 2 cepe impreuna cu 2 linguri de bulion.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii