Fasolea fiarta, strecurata, o dau pe robot. Calesc cepele, adaug usturoiul pisat, sting focul, las 5 minute dupa care strecor ceapa. Uleiul il incorporez cu fasolea batuta la robot, condimentez. Asez pasta pe platou, ornez cu ceapa strecurata. Servim cu mamaliguta si muraturi (Noi am servit cu rosii cherry murate si cu gogosar in otet).Conedoreste, adaugasuc de rosii in ceapa calita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii