Se pune fasole la inmuiat de sera in apa rece (pentru a reduce timpul de fierbere).
Se fierbe fasolea 10min. Se scurge zeama, se adauga iar apa si se pune la fiert, repetandu-se operatiunea de 2-3 ori. Apoi se lasa la fiert pana se inmoaie.
Cand a fiert fasolea se scurge zeama si se piseaza cu furculita sau cu mixerul pana se face o pasta, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si cu ulei pana se face o pasta moale si se sareaza dupa gust.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit si apoi se adauga bulionul si se mai lasa 3 minute.
Se aseaza in farfurie si se orneaza cu ceapa calita.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii