autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Fasole batuta

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2008

Ingrediente
300g fasole, 5 catei usturoi, ulei, 2 cepe, 2 linguri bulion, sare, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pune fasole la inmuiat de sera in apa rece (pentru a reduce timpul de fierbere).
Se fierbe fasolea 10min. Se scurge zeama, se adauga iar apa si se pune la fiert, repetandu-se operatiunea de 2-3 ori. Apoi se lasa la fiert pana se inmoaie.
Cand a fiert fasolea se scurge zeama si se piseaza cu furculita sau cu mixerul pana se face o pasta, apoi se amesteca cu usturoiul pisat si cu ulei pana se face o pasta moale si se sareaza dupa gust.
Ceapa se taie marunt si se pune la calit si apoi se adauga bulionul si se mai lasa 3 minute.
Se aseaza in farfurie si se orneaza cu ceapa calita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole batuta

Fasole batuta

Spalam fasolea si o punem intr-o oala incapatoare, plina cu apa rece. O fierbem cca 15 minute, apoi

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole Batuta

Fasole Batuta

Fasolea statuta in apa timp se zece ore se pune la fiert schimbandu-se apa pe parcurs de 3- 4 ori. Se

6 voturi    10 comentarii
4h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2009

    Eu mai adaug si un cartof care sa elimine din toxine, un morcov, o telina si o albitura.Toate acestea ii vor da un gust foarte bun.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!Eu mixez un morcov si o bucatica de telina,care au fiert odata cu fasolea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Briose cu branza, morcov si dovlecel