autor:

www.Reteta-Video.ro
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 aprilie 2014

Ingrediente
300 gr. de fasole boabe fiarta si scursa (o conserva), o jumatate de lingurita de chimion, o lingura cu pasta de susan, 2 linguri cu ulei de masline, cateva fire de patrunjel spalat, piper proaspat macinat, o ceapa verde curatata si spalata, pasta de ardei iute, cateva boabe de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Pasul 1:

Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul.



Pasul 2:

Pregatim un blender in care punem trei sferturi din cantitatea de fasole boabe fiarta. Adaugam ceapa verde, dar pastram cateva rondele pentru ornat. Punem patrunjelul, semintele de chimion, uleiul de masline si pasta de susan. Condimentam cu piper macinat.



Pasul 3:

Mixam pana cand obtinem o pasta fina.



Pasul 4:

Punem pasta obtinuta peste fasolea boabe ramasa intreaga.



Pasul 5:

Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.



Pasul 6:

Ornam cu rondele de ceapa verde, boabe de mustar si pasta de ardei iute. Servim simpla, cu paine calda sau ca si garnitura.



Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/fasole-batuta-frecata.html



POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta sau frecata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon

Mousse de sparanghel verde cu mazare si tarhon

Unge cu 1 lingurita ulei de masline 3 vase a cate 100 ml si aseaza la baza acestora cate o foaie

3 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Gogoase din mamaliga in sos cu cascaval

Gogoase din mamaliga in sos cu cascaval

Din mamaliga se gatesc gogoasele, care se aseaza pe tava unsa cu unt. Se amesteca brinza alba de

4 voturi    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Reteta-Video , 17 aprilie 2014

    Saru'mana!

  • Alina_Chiticaru

    Alina_Chiticaru (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2014

    Ce bine arata!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr. de fasole boabe fiarta si scursa (o conserva)
  • o jumatate de lingurita de chimion
  • o lingura cu pasta de susan
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • cateva fire de patrunjel spalat
  • piper proaspat macinat
  • o ceapa verde curatata si spalata
  • pasta de ardei iute
  • cateva boabe de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

17 voturi    14 comentarii
1h
Prajituri
Alina_Chiticaru

Alina_Chiticaru (Chef de cuisine)

Ce bine arata!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tarta cu cocos