Fasole batuta sau frecata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fasole batuta sau frecata

Ingrediente

  • 300 gr. de fasole boabe fiarta si scursa (o conserva)
  • o jumatate de lingurita de chimion
  • o lingura cu pasta de susan
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • cateva fire de patrunjel spalat
  • piper proaspat macinat
  • o ceapa verde curatata si spalata
  • pasta de ardei iute
  • cateva boabe de mustar

Mod de preparare

Pasul 1:

Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul.

Pasul 2:

Pregatim un blender in care punem trei sferturi din cantitatea de fasole boabe fiarta. Adaugam ceapa verde, dar pastram cateva rondele pentru ornat. Punem patrunjelul, semintele de chimion, uleiul de masline si pasta de susan. Condimentam cu piper macinat.

Pasul 3:

Mixam pana cand obtinem o pasta fina.

Pasul 4:

Punem pasta obtinuta peste fasolea boabe ramasa intreaga.

Pasul 5:

Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.

Pasul 6:

Ornam cu rondele de ceapa verde, boabe de mustar si pasta de ardei iute. Servim simpla, cu paine calda sau ca si garnitura.

Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/fasole-batuta-frecata.html

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise