Pasul 1:
Taiem ceapa verde in rondele. Tocam marunt patrunjelul.
Pasul 2:
Pregatim un blender in care punem trei sferturi din cantitatea de fasole boabe fiarta. Adaugam ceapa verde, dar pastram cateva rondele pentru ornat. Punem patrunjelul, semintele de chimion, uleiul de masline si pasta de susan. Condimentam cu piper macinat.
Pasul 3:
Mixam pana cand obtinem o pasta fina.
Pasul 4:
Punem pasta obtinuta peste fasolea boabe ramasa intreaga.
Pasul 5:
Amestecam, gustam si condimentam, daca mai este nevoie.
Pasul 6:
Ornam cu rondele de ceapa verde, boabe de mustar si pasta de ardei iute. Servim simpla, cu paine calda sau ca si garnitura.
Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/fasole-batuta-frecata.html
POFTA BUNA!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii