autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Fasole cu sos de ardei copti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa, ulei pentru calit, o lingura sos iute, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi,zarzavatul,sosul iute, apoi fasolea.Condimentam,adaugam pasta de tomate,lasam sa scada sosul. Servim cu mamaliguta si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de urzici ( ca la mama acasa)

Mancare de urzici ( ca la mama acasa)

1. Mai intai curatam si spalam bine urzicile , in apa rece ( pentru ca e posibil sa mai gasim tije

44 voturi    12 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Ciorba de linte

Ciorba de linte

Lintea se pune de seara intr-un vas cu apa si cu sare si se lasa la umflat peste noapte. A doua

1 vot    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gheorghe Bordeianu , 19 iulie 2015

    foarte buna,cu paine prajita si ardei copti in otet

  • Fara foto

    ioana popescu (Bucatar sef) , 10 septembrie 2012

    Pentru o mancare gustoasa va recomand legumele congelate sau la conserva, Bonduelle. Pe site-ul www.bonduelle.ro, gasiti, deasemenea, foarte multe retete delicioase. Sanatoase, delicioase si usor de preparat, un raport calitate pret foarte bun :).

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simplu si bun

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 martie 2010

      Extraordinar de bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Frumos aranjat, simplu si gustos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Tare bun , .................. cu siguranta voi face si eu maine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      O bunatate si in plus arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole fiarta
  • 4 ardei copti
  • cojiti
  • o ceapa
  • ulei pentru calit
  • o lingura sos iute
  • o lingura zarzavat
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ioana popescu (Bucatar sef)

Pentru o mancare gustoasa va recomand legumele congelate sau la conserva, Bonduelle. Pe site-ul www.bonduelle.ro, gasiti, deasemenea, foarte multe retete delicioase. Sanatoase, delicioase si usor de preparat, un raport calitate pret foarte bun :).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri Gnocchi din cartofi mov, cu ghebe sotate si cipsuri

Pentru aluat: se spala bine cartofii cu tot cu coaja. Se fierb in steamer pana patrunde o furculita cu usurinta in ei. Se curata de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Cartofi la cuptor cu mustar