autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Fasole cu sos de ardei copti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa, ulei pentru calit, o lingura sos iute, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate, sare,piper,cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi,zarzavatul,sosul iute, apoi fasolea.Condimentam,adaugam pasta de tomate,lasam sa scada sosul. Servim cu mamaliguta si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii

  • Gheorghe Bordeianu , 19 iulie 2015

    foarte buna,cu paine prajita si ardei copti in otet

  • ioana popescu (Bucatar sef) , 10 septembrie 2012

    Pentru o mancare gustoasa va recomand legumele congelate sau la conserva, Bonduelle. Pe site-ul www.bonduelle.ro, gasiti, deasemenea, foarte multe retete delicioase. Sanatoase, delicioase si usor de preparat, un raport calitate pret foarte bun :).

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O bunatate !

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simplu si bun

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 martie 2010

      Extraordinar de bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Frumos aranjat, simplu si gustos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Tare bun , .................. cu siguranta voi face si eu maine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      O bunatate si in plus arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole fiarta
  • 4 ardei copti
  • cojiti
  • o ceapa
  • ulei pentru calit
  • o lingura sos iute
  • o lingura zarzavat
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,piper,cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ioana popescu (Bucatar sef)

Pentru o mancare gustoasa va recomand legumele congelate sau la conserva, Bonduelle. Pe site-ul www.bonduelle.ro, gasiti, deasemenea, foarte multe retete delicioase. Sanatoase, delicioase si usor de preparat, un raport calitate pret foarte bun :).

Retete

din Retete vegetariene

Cartofi gratinati, cu telemea si ou Cartofi gratinati, cu telemea si ou

1. Se spala cartofii si se fierb in coaja circa 20 minute (nu complet fierti, pentru ca se mai coc in cuptor) 2. Se fierb ouale, tari

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Sărmăluţe cu cereale, ciuperci şi nuci