autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Fasole cu sos de ardei copti

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 martie 2010

Ingrediente
300 g fasole fiarta, 4 ardei copti, cojiti, o ceapa, ulei pentru calit, o lingura sos iute, o lingura zarzavat, o lingura pasta de tomate, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Calim ceapa, adaugam ardeii copti taiati in cuburi,zarzavatul,sosul iute, apoi fasolea.Condimentam,adaugam pasta de tomate,lasam sa scada sosul. Servim cu mamaliguta si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu sos de ardei copti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Conopida a la Jamie

Conopida a la Jamie

Conopida se fierbe in apa cu sare intreaga. In uleiul incins se arunca ceapa rosie sa se inmoaie

3 voturi    10 comentarii
1h
Retete vegetariene
Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

Se amesteca toate in blender si se serveste pe paine raw.

5 voturi    0 comentarii
10 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gheorghe Bordeianu , 19 iulie 2015

    foarte buna,cu paine prajita si ardei copti in otet

  • Fara foto

    ioana popescu (Bucatar sef) , 10 septembrie 2012

    Pentru o mancare gustoasa va recomand legumele congelate sau la conserva, Bonduelle. Pe site-ul www.bonduelle.ro, gasiti, deasemenea, foarte multe retete delicioase. Sanatoase, delicioase si usor de preparat, un raport calitate pret foarte bun :).

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      Simplu si bun

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 martie 2010

      Extraordinar de bun...

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Frumos aranjat, simplu si gustos.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Tare bun , .................. cu siguranta voi face si eu maine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      O bunatate si in plus arata tare bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 300 g fasole fiarta
  • 4 ardei copti
  • cojiti
  • o ceapa
  • ulei pentru calit
  • o lingura sos iute
  • o lingura zarzavat
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

ioana popescu (Bucatar sef)

Pentru o mancare gustoasa va recomand legumele congelate sau la conserva, Bonduelle. Pe site-ul www.bonduelle.ro, gasiti, deasemenea, foarte multe retete delicioase. Sanatoase, delicioase si usor de preparat, un raport calitate pret foarte bun :).

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

25 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura simpla cu bezea