Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband apa de 2-3 ori.Cand clocoteste,adaugam o ceapa, foaie de dafin, boabe de piper.
Sosul: calim 2 cepe, adaugam morcovul dat pe razatoarea fina, le calim impreuna,adaugam sosul iute, sucul de rosii, lasam pe foc pana se ridica uleiul la suprafata. Cand fasolea este fiarta, se amesteca sosul cu fasolea, se condimenteaza, se presara cu verdeata. Servim cu muraturi sau salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii