Fasolea se pune la inmuiat 12 ore,pt a fierbe mai usor,se pune la fiert impreuna cu o jumatate de ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea mica,ardeiul,foile de dafin si putin ulei si zaharul.Se fierbe pana scade apa aproape de tot si fasolea aproape se sfarama .Separat se curata ceapa se spala si se toaca fin dupa care se pune la prajit in uleiul bine incins pana se rumeneste(la fasole pt plus de gust ceapa se poate rumeni putin mai mult),se adauga bulionul catei de usturoi pisati piperul si putin delikat dupa care se stinge cu putina apa sa se formeze sos.Dupa ce sosul e format se adauga peste fasole si se mai lasa 5 minute sa fiarba pe foc.Dupa ce sa stins focul se adauga mararul tocat foarte fin si se potriveste dde sare si piper.Se serveste fierbinte cu mamaliguta calda si castrveciori acri.Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii